Tietoa meistä

Tervetuloa Granströms Båtvarviin!
Me yrittäjät, Minna ja Peter, tarjoamme Sinulle veneiden korjausta, huoltoa, talvisäilytystä ja rakentamista. Meiltä saat myös tarvitsemasi veneilytarvikkeet.

Uudet hallitilamme Tammisaaressa ovat valoisat ja lämpimät ja korkeutta on jopa 12 metriä. Kun korkeutta on riittävästi, voidaan veneet ajaa suoraan sisälle halliin ja nostaa suoraan paikoilleen. Lisäksi tarjoamme edullisempaa talvisäilytystä kylmässä hallissa Hangossa.

Lämpimissä tiloissa veneiden kunnostus voidaan puolestaan aloittaa aikaisemmin kuin kylmissä halleissa. Myös mastot säilytetään sisällä, mikä säästää rikiä, heloja ja vantteja ja takaa sen, että ne voi huoltaa jo talven aikana – ja kaikki on keväällä ajoissa valmista.

Me kiinnitämme telakallamme erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen. Vanhoilla telakoilla on usein maalattiat, jonne myrkkymaalit pestäessä liukenevat, ja päätyvät sitä kautta lopulta mereen. Meillä on saostuskaivot ja käytämme vain sellaisia pesuaineita ja kemikaaleja, jotka rasittavat ympäristöä mahdollisimman vähän.

Noin puolet asiakkaistamme on purjehtijoita ja puolet moottoriveneilijöitä. Olemme molemmat purjehtineet ikämme ja näin rakas harrastuksemme tukee myös työtämme.

On olemassa kaksi eri leiriä. Toinen haluaa tehdä osan tai jopa kaikki työt itse ja toinen haluaa jättää työt ammattilaiselle. Veneiden tekninen varustus on monimutkaistunut, veneiden koko ja hinta ovat kasvaneet. Arvo-omaisuudesta halutaan pitää hyvää huolta, siksi on tärkeää miettiä, kuka veneesi hoitaa. Harvoja lomapäiviä ei haluta käyttää veneiden kunnostamiseen. Ja kun veneen uskoo ammattilaisen käsiin, myös sen arvo säilyy.

Telakkamme suojaisalla, aidatulla piha-alueella, johon mahtuu jopa 200 venettä, asiakkaat voivat myös itse huoltaa oman veneensä. Samalla voi hyödyntää yrityksen muita palveluita ja ammattitaitoa.

Lisäksi kylmää ”tee se itse” -hallitilaa voit vuokrata Vanhalta Veistämöltä Hangossa, jossa on mahdollisuus tehdä kunnostustyöt osin tai kokonaan itse.